Juveland підтримує дитячі соціальні ініціативи

16 Жовтня 2019

Бренд Juveland відгукнувся на світлу ініціативу однієї з гімназій міста Києва та підтримав проведення благодійного ярмарку «Мій зоодруг». Щороку на цю подію учні гімназії чекають з великим нетерпінням. У навчальний заклад діти приходять зі своїми домашніми улюбленцями. На подвір’ї гімназії відбувається яскравий парад та благодійний ярмарок, а зібрані кошти заклад спрямовує на підтримку підопічних притулку для тварин.

Під час ярмарку було презентовано супер-новинку Juveland OMG! Unicorn! На своїй локації Juveland зібрав сотні дітей. Багато гімназистів цього дня прийшли у костюмах єдинорогів та взяли участь у яскравому флешмобі, організованому брендом. Учасники дійства отримали солодкі подарунки від Juveland.

Як розповідає Тетяна Коровіна, категорійний менеджер, ярмарок «Мій зоодруг» це така концентрація добра та позитиву, що емоції просто переповнюють.  

«Ми підтримуємо прагнення наших споживачів проявляти добро, бути відкритими до усього нового та змінювати світ на краще! Місія нашого бренду: розвивати уяву та креативність, бути оптимістами. Тож з великим задоволенням підтримуватимемо такі світлі ініціативи й надалі», коментує Тетяна.

Кошти, зібрані під час участі в ярмарку, Juveland також передав на підтримку тварин притулку.   

 

print До усіх новин