Бренд WHO SAID MUUU? запустив яскраву новинку спеціально для дітей

1 Листопада 2019

Хрусткі вафельні батончики WHO SAID MUUU? – особливі солодощі для наймолодших споживачів. Завдяки спеціальній рецептурі, продукт містить багато молока (більше 18% молочних продуктів)  та мало цукру. Крім того, його розроблено без додавання консервантів, барвників та підсилювачів смаку.

Новинку представлено у двох популярних смаках, молочно-горіховому та молоко з какао.

В одній коробочці 5 міні-батончиків із різними героям на упаковці, і в кожного з них свій настрій. Так, казкові котик та собачка, корівка, баранчик і курчатко без слів за допомогою лише емоцій спілкуються з маленькими споживачами. Вони веселі та безтурботні, як і наші хлопчики та дівчатка, а отже, на одній хвилі з ними. Тож придбавши дітям коробочку смачних батончиків, батьки подарують їм ще й цікаву іграшку.

 

У компанії впевнені, що солодощі з ніжною начинкою та високим вмістом молока сподобаються як дітям, так і дорослим. Об’єднання сім’ї – соціальна роль бренду WHO SAID MUUU?.

Тетяна Коровіна, категорійний менеджер, розповідає: «Наш бренд спонукає споживачів занурюватися у дитячі спогади, повертатися у ті моменти, коли вас двоє: ти і мама/тато. Разом ви пізнаєте світ з усім його різноманіттям, використовуючи розвиваючі запитання: Як каже собачка? Якого кольору небо? Хто сказав «Му»?».

Вже найближчим часом продукт з’явиться на полицях магазинів.

print До усіх новин