Інновації та унікальність: АВК вдев’яте представила продукцію на ISM-2020

17 Лютого 2020

Команда АВК на чолі з Володимиром Авраменком, генеральним директором компанії, повернулася із Кельну, де в рамках найбільшої у світі виставки кондитерських виробів та снеків ISM представила нові розробки компанії.  

ISM-2020 для АВК пройшла під гаслом «Інновації». За чотири виставкових дні стенд компанії відвідали десятки бізнес-делегації з різних країн світу. Безумовним хітом стенду стали продукти екструзійної технології.

Велику увагу відвідувачі приділили як вже популярній лінійці снеків KRESKO, так і яскравій новинці – вафельним батончикам WHO SAID MUUU? Багато позитивних відгуків зібрав шоколад без доданого цукру STIVI, FRUCTOSIO, а також вибухово-ягідна новинка FRUX.

ISM-2020 продемонструвала, що споживачі у всьому світі все частіше обирають «здорові» продукти, тож виробники розширюють свої портфелі продуктами з рослинним складом. Здоровий спосіб життя залишається трендом №1, що є перспективною нішею для розвитку даного сегменту.

Вже 50 років ISM дає нові імпульси для розвитку кондитерської галузі світу, адже в її фокусі всі тренди та новації. Впевнені, отримані під час виставки напрацювання, бізнес-контакти та знання стануть підґрунтям для досягнення нових результатів та побудови міцних партнерських відносин.

print До усіх новин