Світлана Тарабарова – бренд амбасадор KRESKO

5 Лютого 2021

Бренд KRESKO представляє новий емоційний дизайн, адже тепер упаковка улюбленого мультизлакового продукту виглядає ще крутіше. Світлана Тарабарова стала бренд амбасадором KRESKO і тепер яскравий образ української співачки вже на упаковці! QR  код  на упаковці  веде на музичний трек “Мені Кресково”, який Світлана переспівала.

Вже 1 лютого у виробництво стартувала перша партія продукції в упаковці з новим дизайном.

Компанія АВК прагне працювати тільки з натуральними інгредієнтами для створення здорових, смачних та корисних продуктів. Мультизлакові снеки KRESKO створені для активних, цілеспрямованих та сміливих, для тих, хто дійсно вміє насолоджуватись кожною миттю життя.

KRESKO унікальний продукт!  Виготовлений із 7 злаків, містить вітаміни та мінерали, є джерелом Омега 9. Без консервантів, синтетичних барвників та пальмової олії. Неймовірні, різноманітні фруктові та шоколадні начинки здатні задовольнити найвибагливіші смаки самого прискіпливого споживача.

Працювати, подорожувати, зустрічатися у колі друзів та наповнюватися енергією тепер ще веселіше. Адже ласощі KRESKO захоплюють позитивними емоціями і надихають на авантюрні події.

Обирайте найзручнішу упаковку – асортимент представлений у вигляді трубочок, а також, мигдалин у великих пачках та кишеньковому варіанті.

Рекламна кампанія KRESKO вже стартувала на радіо з оновленим хітом Світлани Тарабарової Мені Кресково.

Чекайте на круті інтеграціі, розіграші та подарунки від бренду на сторінках KRESKO у соціальних мережах!

Все буде КРЕСКОВО! Злаково. Казково.

 

print До усіх новин