ГУЛІВЕР ВІД АВК ІЗ ВЕГАНАМИ НА «ТИ»!

22 Березня 2021

В той час, поки європейські бренди розширюють свої лінійки про-веганськими шоколадними продуктами або тільки починають їх випускати, в Україні вже 30 років існує натуральний шоколадний батончик Гулівер від АВК. Це улюблена цукерка не тільки дітей і любителів шоколаду, а й вегетаріанців, веганів та людей, які дотримуються посту. 

Розглянемо батончик Гулівер від АВК детальніше: справжній чорний шоколад та какао-продукти є основою складу батончика. Повітряні хрусткі вафлі випікаються безпосередньо у процесі виготовлення цукерки, а начинку створюють з використанням відбірних лісових горіхів. Тільки рослинні, натуральні інгредієнти, без шкідливих складників, без жодних тваринних компонентів та лактози.

Шоколадний батончик Гулівер від компанії АВК має веганський склад ще з тих часів, коли поняття «тренд» ще навіть не зароджувалося. Рецептура батончика складається з преміальних інгредієнтів високої якості. Нині, коли попит на веганські продукти постійно зростає, АВК вже має шоколадний батончик Гулівер, перевірений роками.
Всім, хто дотримується посту або частково обмежує себе в кондитерських виробах, звісно, бракує солодкого. Шоколадний батончик Гулівер від АВК – це №1 у цей час. Він зберіг традицію, його рецептура залишається незмінною, адже споживач ще багато років тому обрав її серед багатьох інших цукерок та вафельних батончиків.

Старше покоління та прогресивна сучасна молодь однаково добре знають смак Гулівера. Але обирати між якістю, насолодою та принципами не потрібно нікому – Гулівер їх об'єднав. Це зручно, смачно, трендово!

Гулівер від АВК – класика, яка випереджає сучасність.

Купити Гулівер завжди можна у інтернет-магазині АВК https://avksweets.com/catalog/vagovi_tsukerki/350/

print До усіх новин