KRESKO РАЗОМ ІЗ СВІТЛАНОЮ ТАРАБАРОВОЮ ВМИКАЮТЬ ВЕСНУ!

23 Березня 2021

З початком весни 2021 року обличчям та амбасадором національного бренду мультизлакових снеків «KRESKO» стала яскрава та запальна Світлана Тарабарова. Популярний трек «Мені казково» залунав гучно та кресково!

Амбасадор для бренду KRESKO був обраний не випадково, адже Світлана – популярна співачка, сяюча, ніжна і тендітна, життєрадісна дівчина. А ще й молода мама ДВОХ чарівних малюків!

Спеціально для рекламної кампанії KRESKO Світлана здійснила адаптацію своєї пісні «Мені казково» і створила запальний сингл «Мені КРЕСКОВО». Творчість Світлани, її цінності та мета бренду тісно перетинаються та надихають на створення єдиної яскравої концепції.
- Обожнюю відчуття, які народжуються при синергії двох позитивних хвиль. Творити разом із KRESKO було напрочуд легко – достатньо буде послухати трек, або подивитися відео і, впевнена, ця хвиля позитиву не залишить жодного шансу поганому настрою. – ділиться почуттями співачка.

Представники бренду закликають своїх споживачів та прихильників увімкнути ще більше української музики на музикальних каналах, слухати та із задоволенням вживати якісний національний продукт. Заради цього на кожній упаковці KRESKO розміщений інтерактивний QR-код, за яким можна миттєво та безкоштовно завантажити трек, а в майбутньому, чекає ще багато цікавих сюрпризів.

Образ яскравої та активної співачки співпадає з настроєм бренду: такого ж безжурного, енергійного, та безтурботного, з яким можна і на прогулянку, і у подорож, і з компанією у кіно! Мультизлакові фігурки та трубочки KRESKO – це сучасний перекус на основі натуральних та корисних компонентів, без пальмової олії. Унікальна технологія виробництва дозволяє зберегти всі корисні властивості злакових культур, мінеральні речовини та вітаміни. Сім злаків у корпусі є джерелом харчових волокон, а натуральні фруктові та шоколадні начинки дарують яскравий та піднесений настрій на весь день.

Зроби подих, відчуй весну, наповнюйся сяючим натхненням KRESKO!

print До усіх новин