НОВА КОРИСНА ЗВИЧКА: ОВОЧЕВИЙ СЕНДВІЧ BRUNCH

16 Квітня 2021

"Як не погладшати на карантині?" – неправильне запитання. Що б такого з'їсти, щоб схуднути? Ось що важливо. Без жартів.
5 причин, чому мультизлаковий сендвіч BRUNCH – це ідеальний перекус:

1. Якісна їжа - не означає "з ресторану". Білок, клітковина, овочі та жирні кислоти Омега-9 – в сендвічі BRUNCH є все, щоб ваш організм працював правильно та злагоджено. І ніякої пальмової олії, барвників, консервантів – немає нічого зайвого.

2. Не можна порушувати режим та пропускати приймання їжі! Сніданок запускає обмін речовин, а перекус кожні 3 години привчає організм до регулярного споживання енергії, знижує апетит і прискорює метаболізм. Хочете схуднути? Їжте! Навіть коли запізнюєтеся і в тебе сила-силенна роботи.

3. Відмовтеся від солодкого, щоб позбутися сонливості. Нейробіологи давно пояснили, що спати після обіду хочеться саме через наявність цукру. Так що овочевий BRUNCH з низьким глікемічним індексом допомагає не тільки вчасно і якісно втамувати голод, але і залишатися бадьорими після їжі.

4. Позитивний міні-ритуал створює нову звичку, а нова звичка змінює спосіб життя. Все просто: обираєте собі майбутню суперздатність – робите один крок до мети – потім робите цей крок знову і знову – нагороджуєте себе хрустким BRUNCH за кожну маленьку перемогу. 
Прокидатися в 7 ранку або завершувати день пробіжкою? Вчити китайський з BRUNCH у робочій перерві або взяти та вивчити java з нуля?

5. Навесні особливо сильно хочеться овочів! Свіжий солодкий перець, в'ялені томати або базилік зі шпинатом? Вибір нових овочевих смаків BRUNCH непростий, проте при замовленні від 350 грн – доставка кур'єром в будь-яке місто. Замовляйте поштучно, щоб спробувати їх всі, або цілий ящик, коли точно знаєте, чого хочете.

Подаруйте собі просту звичку, яка допоможе тілу правильно функціонувати цілодобово. Їжте, залишайтеся стрункими та енергійними. Майбутнє вже настало.

 

print До усіх новин