Компанія АВК увійшла до ТОП-25 інноваційних компаній України

26 Жовтня 2021

25 жовтня 2021 року видання «Власть денег», що входить до медіахолдингу «Картель», опублікувало список ТОП-25 найбільш інноваційних компаній України. Компанія АВК – один з двох виробників продуктів харчування, і єдиний виробник кондитерських виробів, що увійшов до цього списку.

Описуючи методологію дослідження, журналісти видання наголосили, що брали до уваги не будь-які нововведення чи інновації, а саме ті, що ведуть до серйозного підвищення ефективності системи.

«При відборі серед критеріїв була не тільки наявність успішно реалізованих інновацій у виробничій технології, продукції, що випускається або послуг, що надаються, а й інноваційні плани, що підтверджують незмінність курсу на розвиток і оновлення», – йдеться в описі до рейтингу.

Зокрема, видання відзначило бренди BRUNCH та DREAMEAT як найінноваційніші бренди, які запустила компанія АВК цього року.

Володимир Авраменко, Генеральний директор компанії АВК:

«Мені дуже приємно, що «Власть денег» відзначила саме ті бренди, які відкривають нову сторінку історії АВК та є головними драйверами трансформації з кондитерської компанії у продуктову корпорацію. На ці торгові марки ми покладаємо особливі сподівання, оскільки здорове харчування це одна з головних тенденцій нинішньої індустрії виробництва продуктів харчування».

За версією "Власть денег":
https://www.dsnews.ua/reitingi/top-25-innovacionnyh-kompaniy-ukrainy-25102021-440469

print До усіх новин