BRUNCH від АВК розширює лінійку новими смаками

2 Листопада 2021

Тепер до вже звичних «Лісових ягід», «Яблуко-груші» та «Абрикосу» додалися нові смаки «Садова полуниця» та «Солодке манго». Також сендвічі «Яблуко-груша» з'являться на полицях супермаркетів в оновленій упаковці.

Окрім того, технологи АВК удосконалили рецептуру. При виробництві снеків BRUNCH, як і раніше, зовсім не використовується білий буряковий цукор, але тепер у всій фруктовій лінійці міститься більше (до 60%) фруктової начинки.

Паралельно вся лінійка здорових мультизлакових снеків BRUNCH отримала схвалення від офіційної лабораторії Міністерства охорони здоров'я України, що підтверджується відповідним висновком лабораторії, і тепер їх можна постачати до дитячих дошкільних та шкільних закладів.

Згідно з висновками лабораторії Міністерства, BRUNCH повністю відповідає всім стандартам здорового харчування для дітей та нормам чинного «Закону України про дитяче харчування». Він містить лише натуральні інгредієнти та створюється без додавання білого бурякового цукру. У висновку лабораторії йдеться ще й про те, що снеки BRUNCH не містять синтетичних домішок – барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів або підсилювачів смаку та консервантів. Таким чином, продукт компанії АВК пройшов дуже вимогливу сертифікацію та підтвердив, що він корисний для здоров'я дитини та має широкий асортимент фруктових смаків, які обов'язково сподобаються кожному.

Тема здорового харчування в українських школах та дошкільних закладах обговорюється вже кілька років на найвищому рівні. Про це говорить перша леді Олена Зеленська у багатьох публічних виступах. Також ця тема неодноразово піднімалась на засіданнях уряду і, зокрема, на нарадах профільних міністерств. Так, на початку 2021 року на спільному засіданні уряду на чолі з Денисом Шмигалем було затверджено програму поетапного реформування системи шкільного харчування. Тоді Олена Зеленська анонсувала цілий комплекс заходів щодо докорінної зміни застарілих норм дитячого харчування у навчальних закладах. Зокрема, вона наголосила на необхідності заміни напівфабрикатів, чіпсів та солодких напоїв на корисну та збалансовану їжу для дітей.

Ця сертифікація державного органу, яку отримала компанія АВК є продовженням державної політики у сфері організації якісного дитячого харчування. Також згідно зі статтею 7 чинного Закону України "Про дитяче харчування" ці дії забезпечать державну підтримку національного виробника корисного дитячого харчування. В даний час АВК готується до активної співпраці з місцевими органами освіти, щоб забезпечити учнів шкіл якісними продуктами харчування у шкільних буфетах.

print До усіх новин