Солодощі АВК представлено серед головних світових кондитерських брендів на міжнародній виставці ISM-2017

9 Лютого 2017

Вже традиційно компанія АВК взяла участь у щорічній міжнародній кондитерській виставці The International Sweets and Biscuits Fair (ISM) у м.Кельн, Німеччина.

В рамках виставки нами було презентовано кондитерські вироби, які завоювали любов споживачів як в Україні, так і за кордоном. Серед широкого асортименту продукції, представленої компанією, акцент стенду АВК було зроблено на шести брендах: «Galante», «Trufalie», «Mr.Biguin», «Hrusters», «Royal Masterpiece», «Bariton».

Як зазначив генеральний директор компанії АВК Володимир Авраменко, який особисто відвідав виставку в Кельні, участь у такому заході – це можливість представити АВК на міжнародній арені, поділитися досягненнями та залучити до співпраці нових партнерів. 

«Вже чверть століття бренд АВК дарує людям солодощі найвищої якості. Цього року ми вшосте взяли участь у виставці. Представили  продукцію, яка виробляється в Україні і продається більше ніж в 50 країнах світу, де її вже встигли полюбити. Участь у таких заходах завжди надихає на нові ідеї. Це гарна можливість постійно тримати руку на пульсі подій, бути в курсі нових трендів і тенденцій міжнародного кондитерського ринку», – підкреслив Володимир Авраменко.

В ході виставки яскравий та масштабний стенд компанії користувався популярністю серед відвідувачів. Продукція АВК викликала великий інтерес у бізнес-делегацій країн Близького Сходу та Північної Африки. Наразі, АВК зацікавлена у виході на ринки Японії, Італії, Індії та Мексики.

The International Sweets and Biscuits Fair (ISM) – найбільша міжнародна бізнес-платформа для виробників та споживачів кондитерської індустрії. Цього року кількість компаній-учасників з 68 країн світу перевищила позначку 1600. Виставку відвідали понад 38 тисяч гостей зі 146 країн.

print До усіх новин