Придбати продукцію АВК онлайн тепер можна по всій Україні

15 Листопада 2017

Замовити улюблені солодощі безпосередньо від виробника – кондитерської компанії АВК можна не виходячи з дому чи офісу, скориставшись послугами Інтернет-магазину компанії. Відтепер ця послуга доступна споживачам по всій території України та є безкоштовною.

У будь-який куточок країни доставка продукції кондитерської компанії здійснюється кур’єрською службою, на умовах логістичного оператора. А у межах міста Києва та області – АВК доставляє солодощі адресно, просто до дверей під’їзду чи входу в подвір’я приватної оселі.

Інтернет-магазин з продажу власної продукції АВК запустила в роботу ще у березні цього року. Донедавна, оцінити переваги онлайн-сервісу мали можливість лише кияни та жителі передмістя. Наразі ж опція здійснювати онлайн-замовлення відкрита для всіх українців. Компанія вдосконалила ресурс, аби покупки користувачів були максимально зручними та приємними.

У Інтернет-магазині представлено весь асортимент продукції АВК, обрати яку можна в наступних рубриках: «Шоколадні вироби», «Цукристі вироби», «Вироби з борошна», «Цукерки в коробках», «Продукція без цукру», «Солоні снеки» та «Кава». У спеціальній категорії «Новорічні подарунки» можна придбати цукерки до свята на будь-який смак.

Доступними є всі категорії продукції: від поштучної до вагової.

Для клієнтів, які пройшли попередню реєстрацію на сайті, існують певні переваги: можливість доступу до особистого профілю та перегляду історії замовлень. Аби не пропустити акції та знижки на солодощі, зареєстровані клієнти зможуть отримувати відповідні повідомлення.

Послуга онлайн-замовлення доступна 24/7.

Мінімальна сума замовлення у Інтернет-магазині становить 250 грн. 

Переходьте за посиланням: https://avksweets.com/ 

print До усіх новин