АВК тимчасово припиняє роботу Донецької фабрики

23 Січня 2015

Донецька кондитерська фабрика АВК тимчасово припиняє свою роботу через неможливість гарантувати безпечні умови праці для співробітників компанії та діяльності самого підприємства. Наразі продовжує працювати найбільший виробничий майданчик компанії – Дніпропетровська кондитерська фабрика.

Оскільки Донецька кондитерська фабрика АВК опинилася в радіусі активних бойових дій, це створило загрозу життю співробітників компанії, що не змогли залишити зону АТО за сімейними обставинами. Також стали неможливими закупівлі та постачання сировини, виробництво та реалізація готової продукції. 

Зважаючи на пріоритет безпеки своїх співробітників, керівництво компанії вирішило тимчасово припинити роботу донецької фабрики. Торік у липні  тимчасово припинила свою роботу і Луганська кондитерська фабрика АВК. Компанія допомогла сотням родин своїх співробітників, які працювали на фабриках у Луганську та Донецьку, 2014 року запропонувала їм роботу у Києві та Дніпропетровську, оплатила переїзд і житло їхнім родинам. 

Щойно ситуація дозволить АВК забезпечити належні та безпечні умови праці на підприємствах у Донецьку і Луганську, фабрики знову запрацюють.

print До усіх новин