Офіційна заява щодо дизайну коробки (тубус) цукерок, які реалізуються на території Німеччини фірмою DOVGAN GmbH

15 Червень 2018

АВК – українська кондитерська компанія, один із лідерів національного ринку. Експортна географія компанії – понад 60 країн світу.

З німецькою фірмою DOVGAN GmbH, яка реалізує продукцію під брендом «Matroschka» переважно на території Німеччини та інших країн Євросоюзу, АВК співпрацює протягом багатьох років на умовах Private Label. Згідно з домовленостями, німецьким партнерам було поставлено цукерки компанії.

Дизайн візуалізації тубуса не є розробкою компанії АВК, макет створюється партнерами, виходячи з власних міркувань. За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення з оформлення упаковок.

Крім того, фірма DOVGAN GmbH, укладаючи наступні контракти з торговими мережами Німеччини, не  повідомляє АВК про їхні умови.

Ми розділяємо думку громадськості та обурення у соціальних мережах, що виникли внаслідок ситуації, яка склалася.

На сьогоднішній день будь-які поставки продукції до німецької фірми DOVGAN GmbH призупинені. Крім того, кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні.

АВК – національно свідома компанія. Чесне ім'я і бренд – наші найдорожчі нематеріальні активи!  

print До усіх новин