Золотий стандарт та унікальні смаки: АВК представила нову колекцію шоколадних плиток

11 Вересня 2018

Кондитерська компанія АВК поповнила лінійку шоколаду новими смаками та форматами, вдосконаливши рецептуру та застосувавши унікальну технологію виробництва.  

«Ми створили дещо особливе. У новий сезон впевнено входимо з новим портфелем шоколаду, у якому 12-ть унікальних продуктів. Шоколадна продукція є фундаментом бренду АВК та основою нашого іміджу. Тож ми точно знаємо, яким має бути справжній високоякісний шоколад та із задоволенням створюємо його для наших споживачів», – зазначив Генеральний директор компанії Володимир Авраменко.    

Шоколад АВК має найвищу ступінь подрібнення (більше 95%). Саме тому ласощі по-особливому тануть у роті, що притаманно виключно елітному високоякісному шоколаду.  

Основою нового портфелю є шоколад АВК «Екстрачорний 80%». Цей продукт є золотим стандартом шоколаду, до його складу входить всього два інгредієнти: какао-продукти та цукор. Компанія пропонує споживачам і серію шоколаду з унікальними добавками у найсміливіших поєднаннях. Зокрема, до рецептури молочного шоколаду входить мигдалева паста, яка забезпечує неповторний ніжний смак плитки. А чорний шоколад у поєднанні зі шматочками натуральної чорниці – унікальний подарунок для гурманів.

«На ринку України сформувався стереотип, що натуральний шоколад від вітчизняного виробника – це щось неможливе. Ми прийняли цей виклик і доводимо своїм асортиментом, що наш шоколад може бути справжнім та якісним», – розповідає менеджер з маркетингу категорії «шоколад» Євгенія Савицька.   

Смакову палітру поповнено 12-ма новими смаками. У представленій лінійці переважає чорний шоколад, оскільки саме він асоціюється із натуральністю та справжністю.  

Продукцію у стіках вагою 38 г. представлено чотирма смаками:

- шоколад АВК чорний з трюфельною начинкою;  

- шоколад АВК чорний з малиновою начинкою;

- шоколад АВК чорний з вершковим лікером (лімітована серія);

- шоколад АВК молочний з горіховою начинкою.

Продукцію у плитці вагою 90 г. представлено шістьма смаками:

- шоколад АВК Екстрачорний 80%;

- шоколад АВК Чорний 57% какао;

- шоколад АВК Чорний з чорницею;

- шоколад АВК Чорний з фундуком;  

- шоколад АВК Молочний;

- шоколад АВК Молочний з фундуком.  

Чорний та молочний шоколад АВК у мініатюрних плитках можна придбати у ваговому форматі (шоколад «на пробу»).

Сировина світової якості, сучасний дизайн, зручна упаковка, вдосконалена форма плитки та багаторічний досвід майстрів АВК – все це робить новий шоколад яскравою пропозицією на полицях магазинів. Переконані, новинки неодмінно завоюють любов споживачів як в Україні, так і далеко за її межами.  

print До усіх новин