«Укрпошта» разом із АВК відкриває Резиденцію Діда Мороза у Києві

17 Грудня 2013

Співробітники «Укрпошти» і компанії АВК знову допомагають Дідові Морозу творити дива. 2013 року кожен, хто напише йому доброго листа та зазначить свою зворотну адресу, отримає солодкий подарунок від АВК.

Цьогоріч надсилати свої листи Дідові Морозу можна не лише поштою. Ті, хто особисто хоче побачити доброго чарівника і якомога швидше передати йому своє послання, зможуть прийти у гості до Діда Мороза. Казкова резиденція буде відкрита у Києві на території Мистецького Арсеналу (вул. Лаврська, 12) з 18 до 29 грудня, щоденно з 11:00 до 20:00.

«Для нас було величезною радістю допомогти Дідові Морозу побудувати і прикрасити своє житло. Ми пропонуємо ласунам лише високоякісну продукцію і тому Дід Мороз готовий був прийняти нашу допомогу, пригостити солодощами АВК маленьких мрійників», – зауважує директор із маркетингу компанії АВК Юрій Савицький. – Допомагаючи створювати інтер’єр Резиденції, ми потурбувалися не лише про позитивні емоції маленьких діток, але й про екологію. В оформленні використані натуральні матеріали вторинної переробки, наприклад торгові палети. Щиро бажаю всім гостям Резиденції приємного відпочинку та невиправної віри у диво!»

Кожен, хто відвідає Резиденцію Діда Мороза, зануриться у казкову атмосферу добра і чар, зможе написати листа чи взяти участь у захопливих майстер-класах, побачити казкових гномів, які читають листи дітей та обгортають подарунки. Час від часу й особисто Дід Мороз зазиратиме до Резиденції, щоб поспілкуватися з дітьми.

Протягом грудня Дід Мороз зі своїми помічниками побуває і в інших великих українських містах. За його пересуваннями можна буде простежити на сайті АВК за посиланням.

У пересувній резиденції для дітей влаштують свято, а шоколатьє кондитерської компанії АВК проведуть майстер-класи з виготовлення цукерок і малювання шоколадом.

print До усіх новин