Наймолодший гросмейстер Європи, якого підтримує Володимир Авраменко, виборов «золото» турніру Sevilla Open-2020

22 Січня 2020

Протягом багатьох років Володимир Авраменко, засновник компанії АВК, інвестує в розвиток шахового спорту в Україні. Свого часу бізнесмен підтримав на початку кар’єри нинішнього чемпіона світу з шахів Руслана Пономарьова, яким пишається вся країна, та продовжує відкривати світу нові імена.

Днями наймолодший гросмейстер Європи, киянин Кирило Шевченко, якого підтримує Володимир Авраменко, виборов «золото» міжнародного шахового турніру XLV Abierto Internacional Ciudad de Sevilla в Іспанії.

Аби підняти переможний кубок на змаганнях, юний спортсмен обіграв 300 шахістів з усього світу, в тому числі й двох співвітчизників. Кирило набрав вісім з половиною очок із дев’яти можливих.

«У турнірі зіграв з провідними гросмейстерами Китаю, Індії, Вірменії. Жодного програшу і одна нічия. Ця перемога додала мені ще більше впевненості та віри в себе!», – розповів шахіст, ділячись емоціями після отриманої перемоги.    

Завжди приємно, коли талант, помножений на щоденну клопітку працю, дає приголомшливі результати. Вітаємо Кирила з успіхом та зичимо знову і знову підкорювати вершини, підіймаючи прапор Україну на світовій арені.     

print До усіх новин