Постуйте смачно з АВК!

27 Лютого 2017

27 лютого розпочинається Великий піст, який духовно готує християн до гідної зустрічі свята Воскресіння Христового – Пасхи. Дотримуватись посту чи ні – вибір кожного з нас. Та якщо ви вирішили не вживати скоромної їжі у цей період, ми подбали про те, аби любителі солодощів могли не обмежувати себе у ласощах.  

АВК пропонує лінійку пісних продуктів, до складу яких не входять молочні продукти, яйця та їхні похідні, жири тваринного походження.

Це, передусім, наш шоколад у плитках та стіках

-        Чорний шоколад АВК без цукру

-        Чорний шоколад  АВК 57% какао

-        Екстрачорний шоколад АВК 67% какао без цукру

-        Чорний шоколад АВК з трюфельною начинкою

У період посту не відмовляйте собі у смачній карамелі «Caramella», яку ми виробляємо з 6-ти різними ароматами. Вафлі «Артек від АВК» та хрусткі трубочки «Бам-бук – солодкий звук!» зі смаком шоколаду також є пісними. 

Солодощі, які ми пропонуємо до посту, виготовлено з продуктів рослинного походження. Так, чорний шоколад містить какао-масло, цукерки і карамель – цукор, патоку, фруктове пюре. До складу інших виробів входить борошно, цукор, рослинне масло тощо.

АВК розвіює міф про те, що пісні солодощі є менш смачними. Наші цукерки не поступаються ні за смаковими якостями, ні за харчовою цінністю класичним кондитерським виробам компанії. Спробуйте і переконайтеся самі.

Як зазначає, генеральний директор компанії АВК Володимир Авраменко: «Ми виготовляємо продукти, які задовольняють  найвибагливіший попит. Кожна цукерка, що зійшла з конвеєра АВК, – це впевненість у цілковитій безпеці для здоров’я споживачів і відповідність міжнародним стандартам». 

Тож постуйте на здоров’я і залишайтеся у гармонії із собою!

print До усіх новин