АВК презентувала гордість компанії - новий «Королівський Шедевр»

6 Березня 2017

06 березня кондитерська компанія АВК представила новий «Королівський Шедевр» – продукт, над вдосконаленням якого команда працювала понад 16 років.

Історія бренду розпочалась у 2001 році. Компанія мала на меті створити яскравий продукт, яким буде пишатися країна. За ці роки змінювалась як форма, рецептура цукерок, так і сама упаковка. Так, свого часу над дизайном упаковки працював кутюр'є Пако Рабанна.

Під час заходу Володимир Авраменко, генеральний директор компанії розповів про те, як еволюціонували найсмачніші цукерки країни: «16 років тому ми поставили перед собою ціль – зробити справжній Шедевр. І всі ці роки ми прагнули досконалості. Наш «Королівський Шедевр» пройшов 4 етапи еволюції, кожен з яких був яскравим. Ми зробили паузу і вирішили не виходити на ринок до того часу, поки не запустимо абсолютно ідеальний продукт. І нам це вдалося. Ми досягли тих показників і критеріїв, які ставили перед собою на початку шляху. Скажу більше, ми їх перевершили».

Сьогоднішній «Королівський Шедевр» – це витончене поєднання натурального шоколаду, хрусткої вафлі, горіхової начинки та цільного фундука в одній цукерці. Продукт унікальний тим, що на 72% він створений з української сировини. Лише Горіхи та какао привезені з закордону, і вони – найвищої якості.

Під час заходу про складові продукту та особливості рецептури розповів директор з якості Андрій Гаряжа. З його слів, комбінація компонентів нових цукерок була високо оцінена міжнародним незалежним експертним центром. «Більше 90% респондентів дали найвищу оцінку «Королівському шедевру». У цьому продукті ми втілили всю свою силу, весь професіоналізм та любов до споживачів. Це дійсно цукерки для Королев», – зазначив фахівець.  

Продукт вже високо оцінили в країнах Європейського союзу в Арабських Еміратах, Китаї, Саудівській Аравії. Цукерки також було представлено на міжнародних виставках в Німеччині та Дубаї.

«АВК презентує не просто цукерки, а шедевр шоколадного мистецтва. Створюючи новий «Королівський Шедевр» ми працювали з найбільш відомими дизайнерськими студіями, світовими рекламними агентствами, вивчали ринки. Сьогодні споживачі чекають особливих, інноваційних цукерок, вишуканого продукту. Саме таких, які ми сьогодні представляємо», – зазначила Зоряна Березова, бренд-менеджер компанії.

Презентуючи нові цукерки у перші дні весни АВК робить подарунок усім жінкам України.  Слоган рекламної кампанії бренду звучить: «Частіше балуйте своїх королев». Відтак, АВК пропонує чоловікам частіше нагадувати про свої почуття коханим та тішити їх солодкими сюрпризами. Шоколадні цукерки «Королівський Шедевр» – це саме той подарунок, який оцінить найвибагливіша з красунь.     

print До усіх новин