АВК запускає в роботу Інтернет-магазин з продажу своєї продукції

20 Березня 2017

Придбати товари АВК тепер можна у Інтернет-магазині компанії, де представлено весь асортимент продукції, а це більше 370 найменувань: https://avksweets.com/ .

Тож відтепер купити улюблені солодощі безпосередньо від виробника можна не виходячи з дому чи офісу, а просто зробивши замовлення в режимі on-line. Ця послуга доступна 24/7.  

Вартість продуктів, представлених на сайті, нижча ніж на полицях магазинів, у яких можна купити вироби АВК. Отже, купуючи on-line споживач не лише економить свій час, а й заощаджує кошти.

Каталог Інтернет-магазину містить сім рубрик: «Шоколадні вироби», «Продукція без цукру», «Вироби з борошна», «Цукристі вироби», «Солоні снеки», «До свята» та «Кава». Доступними є всі категорії продукції: від поштучної до вагової. 

На сьогодні доставка замовлень здійснюється лише в межах м. Києва та передмісті. Мінімальна сума замовлення становить 250 грн. При замовленні до 500 грн. вартість доставки - 50 грн. Якщо ж сума замовлення перевищує 500 грн. - доставка товару є безкоштовною. 

Доставка здійснюється за умови стовідсоткової передплати через електронні платіжні системи: Приват 24 та LiqPay.

Для клієнтів, які пройшли попередню реєстрацію на сайті, існують певні переваги: можливість доступу до особистого профілю та перегляду історії замовлень. Також зареєстровані клієнти зможуть отримувати повідомлення про акції та знижки.

Ми вдосконалюємо наш сервіс, аби покупки користувачів Інтернет-магазину були максимально зручними та приємними. Саме тому деякий час ресурс працюватиме в тестовому режимі.

Вихід на ринок всієї України планується вже до завершення 2017 року.

print До усіх новин