АВК запустила інноваційний продукт – злакові снеки KRESKO

3 Серпня 2017

На кондитерський ринок вийшов продукт, який не має аналогів в Україні. Солодкі, хрусткі снеки KRESKO від АВК – це заряд вітамінів і мікроелементів, адже продукт містить аж 7 корисних злаків, комплекс вітамінів і мінералів. Тож компанія розвінчує міф про те, що снеки, призначені для швидкого перекусу, не можуть бути корисними.

Інноваційна технологія виробництва хрумких ласощів, без обсмажування в олії, дозволяє зберегти всі корисні властивості злаків та виключає вміст канцерогенів.

Так, наприклад, у одній пачці продукту з банановим смаком (170 г) – 80% денної норми Ca і 100% денної норми вітаміну D. У пачці з шоколадним смаком (170 г) – половина денної норми Fe, Ca, P.

Таблиці з розшифруванням корисних властивостей продукту

Банановий смак

Шоколадний смак

Продукт складається виключно з української сировини. Унікальності KRESKO додає і нестандартна форма продукту та новий, європейського рівня формат упаковки.

АВК відновила виробництво асортименту ТМ KRESKO, запустивши нову лінію, у яку було інвестовано 6 млн.грн.  

«Це не простий продукт. Втративши лінію з виробництва у Донецьку, ми таки відновили її у Дніпрі. Це великий успіх для компанії! Пишаюся результатом роботи своєї команди», – зазначив засновник компанії Володимир АВРАМЕНКО.

На сьогоднішній день, хрумкі ласощі представлені в різних вагових упаковках: 170г та 74г, а також у стіках вагою 30г. Заплановано випуск продукту в формі хрустких трубочок вагою 40г. Продукт можна придбати у двох смаках: шоколадному та банановому.  

Щодо даного продукту, плани компанії досить амбіційні – 10% частки ринку борошняних виробів в Україні. Вихід продуктів ТМ KRESKO запланований на зовнішні ринки. Зокрема, найближчим часом очікується поява продукту в Молдові. Компанії також цікаві ринки Білорусі, Румунії, Польщі, Прибалтики та Близького Сходу.

print До усіх новин