Володимир Авраменко: «Ми докладемо максимум зусиль, аби за 5 років Дніпро називали шоколадною столицею України»

13 Вересня 2017

8 вересня 2017 року власник кондитерської компанії АВК Володимир Авраменко взяв участь у «Торговому Форумі DNIPRO» – міжнародній зустрічі року в сфері торгівлі та експорту, де поділився досвідом успішного управління компанією.

Це вже третій щорічний міжнародний форум, який збирає виробників, дистриб’юторів та рітейлерів. У місті Дніпро цього року захід об’єднав 300 делегатів та 30 експертів з 10 країн світу.

На запрошення організаторів форуму ключовим спікером заходу виступив Володимир Авраменко, який, зокрема, зазначив: «Наше майбутнє в інноваціях, а це дуже глибока і багаторічна робота. Суть компанії АВК у гарантії якості та інноваційності. Горді тим, що наша компанія протягом цих років створила продукти, які «непідйомні» для інших виробників. Ми прийняли рішення, що за 5 років докладемо максимум зусиль, аби місто Дніпро з гордістю називали шоколадною столицею України!».

Під час заходу Володимир Федорович також зазначив: «Знання і команда у цьому наша сила! Ми пишаємося тим, що є ровесниками України. Протягом цих 25 років ми сформували професійну команду та горді за бренд АВК».

У форумі взяли участь також провідні університети країни, ділові ЗМІ, асоціації, видавництва та інші структури, які сприяють розвитку торгового бізнесу в Україні та за її межами.

Представники компаній-виробників провели низку бізнес-переговорів з питань співпраці по постачанню товарів у торгові мережі України та світу.

print До усіх новин