Солодощі АВК тепер можна придбати у В’єтнамі

7 Грудня 2017

Компанія продовжує розширювати географію своєї присутності у світі. Відтепер солодощі АВК можна придбати на полицях магазинів ще однієї азіатської країни, В’єтнаму. Перші поставки продукції було здійснено у серпні цього року.

На ринок країни АВК вже поставила перші 50 тонн солодощів. Це, передусім, порожнисті вафлі, праліне, шоколад на фруктозі тощо. Продовжуємо працювати над розширенням каналів збуту продукції. Відтак, сьогодні солодощі АВК можна придбати як у столиці країни, м. Ханой, так і в інших містах В’єтнаму. Поступово рухаємося на південь країни – наша продукція з’являється на полицях магазинів м. Хошиміну.  

«Цей ринок також має свої особливості. Тут не люблять надто солодку продукцію. На всіх ринках азіатсько-тихоокеанського регіону 75% успіху продаж визначає якість та зовнішній вигляд упаковки. Тут віддають перевагу преміальній упаковці солодощів», – розповідає керівник дирекції з продажів на нові ринки Ілля Тупіхін.  

Продукція АВК неодмінно завоює серця споживачів цієї країни, адже солодощі комапнії відповідають смаковим уподобанням в’єтнамців.

print До усіх новин