АВК відкриває світу юні таланти!

7 Лютого 2018

Соціальний проект «Ранні пташки», який компанія реалізувала спільно з молодіжним виданням «Platfor.ma» має чудові результати. Було поставлено амбітну ціль – відкрити світу юні та досі невідомі українські таланти. Ідею вдалося втілити у життя!

В рамках проекту українські підлітки писали листи відомим людям, розповідаючи про свої ідеї. Днями на лист одного із наших героїв відповів генеральний директор всесвітнього Фонду дикої природи (WWF) Марко Ламбертіні. Микита Шульга разом з однокласницею Софією-Христиною Борисюк придумали технологію компостування відходів у шкільних їдальнях, яку назвали «Компола».

У своєму листі та відео-зверненні Ламбертіні наголосив на важливості подібних локальних ініціатив та їх внесок у зменшення відходів й шкоди навколишньому середовищу. Він звернув увагу на те, що 50% харчових продуктів на стадії переробки перетворюються на сміття, при тому що в світі багато людей голодує. Також гендиректор звернув увагу на чудову англійську та почерк Микити.

«Соціальний проект «Ранні пташки» - став трампліном для обдарованої української молоді. Відкривати імена, які творитимуть майбутнє України, а може й світу, давати їм можливість проявити себе – надзвичайна перемога нас усіх!»зазначив засновник АВК Володимир Авраменко.

Дещо раніше проектом «Ранні пташки» АВК привернула увагу Міністерства екології України до ідей юного новатора. Міністр Остап Семерак особисто ініціював та провів зустріч з Микитою Шульгою та зацікавився ідеями юнака.

Пишаємося тим, що нам вдалося не лише розповісти про юні обдарування, але й підтримати їхнє прагнення досягти більшого. Хто знає, можливо хтось із них вже завтра змінить наш світ на краще!

print До усіх новин