Володимир Авраменко, засновник компанії АВК, зустрівся зі студентами Києво-Могилянської академії

1 Червень 2018

1 червня в стінах одного з найвідоміших вишів країни, Києво-Могилянській академії, відбулася зустріч засновника кондитерської компанії АВК зі студентами закладу.

На прикладі власного досвіду Володимир Авраменко розповів молоді про те, як створювалася АВК, компанія, яка є одним із лідерів українського кондитерського ринку та входить у топ-100 кращих світу.

Студенти дізналися про реальні ситуації, доленосні рішення, які формували місію та цінності АВК її корпоративну культуру та стратегію розвитку.  

«Я завжди буду пишатися тим, що АВК є ровесницею незалежної України. Це ми, свого часу, закладали перші цеглини у побудову кондитерської галузі країни, адже у 90-х роках саме АВК належало 100% шоколадного ринку. Компанія й надалі робить великий внесок у економіку України», – розповів Володимир Авраменко.

Студенти мали унікальну можливість поставити запитання безпосередньо засновнику великого бізнесу. Молоді люди переважно цікавилися особистісною мотивацією бізнесмена, лідерськими якостями, секретами успіху та джерелами натхнення, які спонукають рухатися вперед.    

«Найважливіше – вірити в себе, свої сили, прислухатися до внутрішнього голосу, ставити амбітні цілі та не втрачати часу! Сьогоднішня моя зустріч з вами – також виклик, я звик завжди рухатися вперед», наголосив засновник компанії АВК.

В рамках зустрічі студенти Києво-Могилянської академії продегустували нові продукти компанії, трубочки KRESKO та новинку від торгової марки «Жувіленд», цукерки FRUTO-BANDA, та поділилися своїми думками. Більшість молодих людей високо оцінили смакові якості, дизайн та формат упакування продуктів.

Звертаючись до молоді Володимир Федорович сказав: «Ваша думка – важлива! Ви, покоління «Y», мислите по-особливому. Ми, свого часу, теж такими були, сміливими і волелюбними.  АВК чекає на таких, як ви!».   

Під час зустрічі між кондитерською компанією АВК та факультетом економічних наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» було підписано меморандум про співпрацю. Компанія запрошує талановитих студентів ВНЗ для проходження практики.

print До усіх новин