АВК розширює мережу фірмових магазинів з кав’ярнею у Дніпрі

4 Жовтня 2018

Придбати улюблені солодощі, насолодитися ароматною кавою та оволодіти ремеслом шоколадної справи – все це дніпряни та гості міста можуть зробити, завітавши до торгових закладів кондитерської компанії АВК.  

Саме у Дніпрі з 2016 року компанія активно розвиває роздрібну мережу фірмових магазинів. Перший торговий заклад було відкрито поряд із кондитерською фабрикою. Сьогодні ж мережа вже налічує 6 фірмових магазинів і продовжує активно розвиватися.   

У своїх закладах компанія вдало поєднує сучасний магазин з кав’ярнею BARISTI, а нові об’єкти ще й мають простір для проведення майстер-класів з виготовлення шоколадних цукерок.        

У магазинах покупців потішать широкий вибір найсвіжішої продукції та доступні ціни, а ще тут вам завжди усміхнеться та допоможе ввічливий і доброзичливий персонал. Лаконічне торгове обладнання і новий формат обслуговування (самообслуговування) орієнтовані виключно на комфорт клієнта.  

Кав’ярні BARISTI швидко стали улюбленим місцем зустрічі дніпрян. Тут легко можна сказати буденній метушні «стоп», прислухатися до подиху улюбленого міста і, зрештою, просто насолодитись затишком. Окрім ароматної кави відвідувачі залюбки смакують вишуканими тістечками та шоколадними цукерками ручної роботи, виготовленими за унікальною рецептурою компанії АВК.

Набирають популярності у Дніпрі майстер-класи з виготовлення шоколадних цукерок від АВК. Сьогодні майстер-класи проводяться на базі фірмового магазину з кав’ярнею за адресою: вул. Калинова, 11б. Вартість квитка становить150 грн.

Попередній запис за телефоном: 050-473-23-69. 

Віднедавна придбати улюблені цукерки та випити смачної кави дніпряни можуть і в самому центрі міста, на Європейській площі. У вересні саме тут відкрився новий торговий заклад компанії. Завдяки вигідному розташуванню, втіленню свіжих дизайнерських рішень, креативному використанню внутрішнього простору, магазин отримав назву «флагмана мережі». З часом тут також проводитимуться майстер-класи. Крім того, у планах створення вільного простіру для відпочинку, святкування днів народжень та роботи дніпрян.

Фірмові магазини АВК у місті Дніпро знаходяться за адресами:

Фірмовий магазин №1 – вул. Журналістів, 11г;

Фірмовий магазин №2 – просп. Д. Яворницького, 83;

Фірмовий магазин №3 – просп. Д. Яворницького, 125;

Фірмовий магазин №4 – вул. Калинова,11б;  

Фірмовий магазин №5 – вул. Пастера 6а ТЦ «На Пастера»;

Фірмовий магазин №6 – вул. Глінки, 15.

print До усіх новин