Спортивний турнір пройшов за підтримки компанії АВК

16 Червень 2014

В Україні пройшов відбірний фінал спортивного турніру «Seni Cup 2014». Переможці ігор у Києві поїдуть на міжнародний фінал «Seni Cup», що традиційно відбудеться у польському місті Торунь. 

Турнір щорічно проводить Міжнародна Футбольна Ліга для молодих людей із обмеженими можливостями серед вихованців дитячих і психоневрологічних інтернатів України. 

Футбольні ігри в рамках цього турніру проводять зі збереженням усіх  правил FIFA. Суддями у матчах виступають арбітри міжнародної категорії Федерації футболу м. Києва. У фіналі зустрічаються переможці регіональних спортивних змагань з 12 областей України. 

Паралельно з Україною відбірні змагання відбуваються ще у 9 країнах Європи. У Польщі зустрічаються команди-переможці всіх країн-учасниць турніру.

Цього року Україну в Польщі представлять команда з Шевченківського дитячого будинку-інтернату (Харківська область) і команда Тетерівського дитячого будинку-інтернату (Житомирська область), яку обрав координатор Міжнародної Ліги. Уже стало доброю традицією, що представник організації щорічно приїздить із Польщі та обирає додатково одну команду для участі у турнірі,, щоб по черзі дати можливість усім інтернатам взяти участь у футбольних іграх у Польщі. 

Щоб залучити тих вихованців інтернатів, які не можуть брати участь в активних видах спорту, протягом останніх років турнір також об’єднав додаткові види спорту: дартс, шахи, шашки. 

Цього року компанія АВК представила солодощі для всіх учасників змагань та гостей, а на переможців чекав особливий сюрприз – трансфер до Дніпропетровська та екскурсія на шоколадну фабрику. 

«Турнір «Seni Cup» є прекрасною можливістю для людей з обмеженими  можливостями та особливими потребами проявити себе, розкрити та розвити свої здібності, взяти участь у міжнародних змаганнях, – розповідає директор Дніпропетровської кондитерської фабрики та директор з виробництва компанії АВК Олег Гаряжа. – Тому АВК вже втретє надає свою підтримку у проведенні цього заходу, що надихає».

print До усіх новин