Ласощі «Бам-Бук» і «Мажор» отримали «Добрий Знак» - маркування, яке гарантує високу якість та безпеку продуктів

14 Травня 2019

Продукти компанії «Бам-Бук» і «Мажор» першими у своїй категорії успішно пройшли перевірку в європейських лабораторіях на відповідність світовим і українським стандартам якості та безпеки й отримали «Добрий знак».

Проходження перевірки солодощів незалежною системою контролю якості та безпеки продуктів харчування «Добрий знак» – власна ініціатива компанії АВК. Ми завжди впевнені у беззаперечній якості наших солодощів, що тепер підтверджено ще й європейськими лабораторіями.   

Відтепер маркування «Добрий Знак» на упаковці ласощів: 

- «Мажор вишня»

- «Мажор з какао»

- «Бам-Бук зі смаком згущеного молока»

- «Бам-Бук зі смаком полуниці з вершками»

- «Бам-Бук зі смаком шоколаду».

Аудит компанії проводився у кілька етапів. Ретельну перевірку, зокрема, на відповідність одному із найжорсткіших стандартів у світі – стандарту IFS, пройшли наші виробничі потужності у місті Дніпро.

Ще один етап – контроль якості та безпеки безпосередньо зразків продуктів. Дослідження, які проводилися у європейській лабораторії Eurofins, підтвердили, що у ласощах відсутні канцерогени, ГМО, мікотоксини, кишкові палички та сторонні домішки.

Місією проекту «Добрий Знак», ініційованого телеканалом СТБ, є визначення якісних і безпечних продуктів харчування та формування в українському суспільстві культури усвідомленого споживання. Тож отримання «Доброго Знаку» для АВК – новий етап.  Компанія ще раз підкреслила, що турбується про своїх споживачів, виготовляючи надзвичайно смачні та безпечні продукти найвищої якості!

print До усіх новин